Σχετικά 

 

Η Αλχημεία Ζωής® (με λίγα λόγια)

H Aλχημεία Ζωής εμπνεύστηκε από τους αλχημιστές. Η αλχημεία ήταν μία αποκρυφιστική τέχνη του μεσαίωνα μέσω της οποίας οι αλχημιστές μεταμορφώνανε τα διάφορα μέταλλα σε χρυσό. Αλλά η βασική τους ιδιότητα ήταν η αναζήτηση της φιλοσοφικής λίθου, της μυστικής ουσίας του σύμπαντος που χάριζε την αιωνιότητα και την αθανασία. Ο όρος αλχημεία είναι περισσότερο αλληγορικός και έχει να κάνει με τη μεταμόρφωση. Αλχημεία Ζωής είναι η Μεταμόρφωση Ζωής! Είναι η τέχνη του πως θα μεταμορφώσουμε τον εαυτό μας, τους περιορισμούς μας και τις ‘’αδυναμίες’’ μας σε ανώτερες ποιότητες ώστε να βιώσουμε την καθαρή αλήθεια και τον αληθινό μας Εαυτό.

Η Αλχημεία Ζωής® ασχολείται με την ευεξία, τη yoga, το διαλογισμό, τη διατροφή και την αυτογνωσία με κύριο σκοπό την ανάδειξη ενός ολιστικού και φυσικού τρόπου ζωής. Η ιδρύτρια της Αλχημείας Ζωής είναι η Εύη Αντωνοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗ

Λίγα λόγια για μένα

Προερχόμενη από μία αγροτική οικογένεια, η αγάπη μου για τη φύση με οδήγησε να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στη Γεωπονία με ειδικότητα στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων. Παράλληλα, θέλοντας να συνδυάσω τις γνώσεις μου από τον πρωτογενή τομέα, την επιστήμη τροφίμων και τη διατροφή οδηγήθηκα στο μεταπτυχιακό της ‘’Κλινικής Διαιτολογίας και Διατροφολογίας’’. Έχοντας εργαστεί στον πρωτογενή τομέα, στη βιομηχανία τροφίμων αλλά και σε νοσοκομεία με ασθενείς άρχιζα να αντιλαμβάνομαι όλο και περισσότερο ότι η Υγεία είναι Ολιστική, κάτι δηλαδή που πάντα πίστευα αλλά ίσως να μην είχα συνειδητοποιήσει τόσο έντονα!

ΣYNEXEIA…

έκφραση μέσω του σώματος

Ένιωθα ότι κάτι έλειπε από το παζλ. Μια βαθύτερη ανάγκη για την κατανόηση του ανθρώπινου σώματος και οργανισμού αλλά και της λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου άρχισε να ξυπνάει έντονα. Αυτό με οδήγησε στην πρώτη εκπαίδευση μου στη yoga και αυτό ήταν μόνο η αρχή και το ερέθισμα για πολλά ακόμα!
Ξεκίνησα να διδάσκω yoga σε τμήματα ενώ ταυτόχρονα το πάθος μου για την αυτογνωσία, τη φιλοσοφία και τη ψυχολογία με οδήγησε να παρακολουθήσω πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια διαλογισμού, αυτοβελτίωσης και αυτοθεραπείας.
H μεγάλη μου αγάπη για τη yoga, την κίνηση και την έκφραση μέσω του σώματος με κάνει να θέλω να εμβαθύνω συνεχώς ακόμα περισσότερο τις γνώσεις μου.
Ο θαυμασμός μου για την αστείρευτη ομορφιά του ανθρώπινου σώματος και για τις ασύλληπτες βιολογικές του διεργασίες και αυτοθεραπετικές του ικανότητες συνεχίζει να με γοητεύει και να με εκπλήσσει συνεχώς καθημερινά.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ

 

Υπάρχει μέσα μου, έντονα η ανάγκη να συνδυάσω τη σύγχρονη επιστήμη με τη φιλοσοφία της yoga και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Πιστεύω ακλόνητα ότι αυτός ο συνδυασμός, μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη του ανθρώπου και όραμα μου είναι η δημιουργία μιας μεγάλης κοινότητας που να μοιράζομαι όσα γνωρίζω και αγαπώ.

  • Ισορροπία σώματος και νου
  • Καλύτερη ποιότητα διατροφής
  • Εναρμόνιση με τη φυσική ροή
  • Καλύτερη επαφή με τον εαυτό
  • Καλλιέργεια της αυτογνωσίας
  • Αυτοθεραπευτικές ικανότητες
1150+ΩΡΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ YOGA
4ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ YOGA
yoga χαλάκι
7+ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΗ YOGA
άρθρα γιόγκα
20+ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

 

Τo εμπορικό σήμα η Αλχημεία Ζωής® είναι κατοχυρωμένο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τρίτους χωρίς άδεια.