Το καλοκαιράκι έφτασε στο τέλος του και υποδεχόμαστε το όμορφο μεταβατικό φθινόπωρο με νέους στόχους, καινούριες προθέσεις και αισιοδοξία! Έτσι, ετοιμάσαμε για εσάς 4 Οnline live εβδομαδιαία τμήματα yoga και διαλογισμού.

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Online live μαθημάτων:

Kάθε Τρίτη & Πέμπτη στις 18:00-19:15: ”Ηatha yoga για ψυχοσωματική υγεία”

Ένα πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου το οποίο τον προσεγγίζει ολιστικά, ενδυναμώνοντας τόσο το σώμα του όσο και τον ψυχισμό του. Περιλαμβάνει δυναμικές σωματικές ασκήσεις, αναπνευστικές τεχνικές και διαλογισμό.

Κάθε Τρίτη στις 15:30-16:20 & κάθε Πέμπτη στις 19:30-20:20: ” Αναπνευστικές τεχνικές και yoga nidra για εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος”

Ένα πρόγραμμα καθαρά θεραπευτικό στο οποίο γίνεται μεγάλη εμβάθυνση σε αναπνευστικές τεχνικές και διαλογιστικές πρακτικές, προσφέροντας ευεξία και βαθιά αναζωογόνηση ολόκληρου του οργανισμού. Κατάλληλο για όσους χρειάζονται ανακούφιση από το άγχος και το stress αλλά και για άτομα με χρόνιους πόνους και παθήσεις.

  • Τα μαθήματα διεξάγονται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας webex.
  • Όλα τα τμήματα είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα των ασκούμενων
  • Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 6984134981 ή με email στο hello@alchimiazois.gr

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.